Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Hovsmarka du er mest fornøyd med?»

«Det er flott at man er ute uansett vær. Ansatte er veldig hyggelige og kunnskapsrike. Dere har også en egen kontakt og omsorg for barna som man sjeldent ser andre steder.
Flott at det er både varm og kald mat. Lokalet og uteplassen er veldig fin. Hyggelig område for barn å ha turdager. Barnet mitt stortrives og er blid og fornøyd ved henting. Hun har alltid masse å fortelle og det tyder på at det er innholdsrike dager. Det er også veldig fint for oss å se bilder av hva barna har gjort i løpet av dagen.»

«Dyktig personale som er flinke til å “se” barna, de gir trygghet, har godt humør. Barna får utvikle seg i sitt tempo og etter sine interesser og behov.
Er veldig fornøyd med frokost i barnehagen og tre varme og gode måltider i uka.
 Er også veldig fornøyd med lang åpningstid.»

«Vi er mest fornøyd med at personalet er blide og imøtekommende både for små og store, og fra han begynte i barnehagen i august har vi som foreldre sett en svært positiv utvikling både i forhold til lek, selvstendighet, læring og forståelse. Vi merker at sønnen vår trives godt, og er blid og fornøyd når dagen er over.»

«Jeg er svært fornøyd med åpningstidene, at barnehagen er oppe hele året. Ellers bidrar ivrige og engasjerte medarbeidere til en god dag for mitt barn.»

«Blide og engasjerte medarbeidere. Mye friluftsaktiviteter. Barnet mitt lærer både sosiale ferdigheter og tilegner seg annen kunnskap i barnehagen.»

«Jeg er sikker på at jenta vår kommer til å møte veldig godt forberedt når hun begynner på skolen, jeg synes dere er utrolig gode på læring i lek, og jeg blir stadig overrasket over hva frøkna kommer hjem med av tanker og undringer rundt forskjellige temaer dere tar opp med barna.»

Personvern og cookies